Események 2020-21

-Az 1-2. osztályosok a Budapest Galéria online művészetpedagógiai programján különleges hatású alkotásokat készítettek. (galéria a képre kattintva nyílik)műv.ped (10)
- Az 1-2. osztályosaok vidám hangulatú mókázással, tánccal, játékkal, eszem-iszom farsangi vigalommal búcsúztatták a telet. (galéria a képre kattintva nyílik)Farsang (11)_1

- Az ünnepi készülődés iskolánk mindennapjait is megváltoztatta. Az alsósok már december elején rajzversenyt rendeztek a téllel kapcsolatos alkotásokból.

Az épület folyosóit és az ablakokat is feldíszítették a diákok.

December 12-én, a hagyományőrző napon, a kicsik kézműves foglalkozáson kis meglepetéseket készítettek családtagjaiknak.
Majd a “Luca-napi vágtán” bolondos jelmezekben versenyeztek az osztályok. A délelőttöt egy mindenkit megmozgató verseny zárta, melynek során az udvaron hatalmas karácsonyi képeket rajzoltak.

A felsősök az osztályokat “öltöztették” ünnepi díszbe, majd ők is ajándékokat készítettek. Ezután a téli ünnepkörhöz kapcsolódó játékok gondoskaodtak a vidám hangulatról.

-Októberben vidám hangulatú szüreti mulatságot tartottak az 1-2.osztályosok.Szüret (1) Szüret (2) Szüret (3)

-Decemberben az 1-2.osztályok készültek az adventi időszakra, izgatottan várták a Mikulást, aki meg is érkezett hozzájuk, ünnepi kézműveskedést szerveztek a Hagyományőrző napon, és meghitt karácsonyi ünnepélyt tartottak osztálykeretben. (Galéria a képre kattintva nyílik.)Hagyományőrző nap (3)
-A 2.a osztály tanulóinak kis műsorával kívánnak az 1-2.osztályosok nagyon boldog Karácsonyt minden kedves családnak! A videó itt megnézhető